Risotto met spinazie en knoflook

Bekijk galerij 2 foto's

Risotto met spinazie en knoflook

Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 20 minuten Totale tijd 50 minuten
Porties: 1

Beschrijving

Een heerlijk gerecht met (verse) spinazie, knapperige pijnboompitten, op smaak gebracht met knoflook en parmezaanse kaas.

Ingrediënten

Instructies

  1. Laat de bladspinazie ontdooien en vervolgens goed uitlekken. Hak het grof. Pers de knoflook.

    Verhit de olie in de pan, voeg de knoflook en de risottorijst toe en bak het in circa 3 minuten glazig.

    Doe de pijnboompitten in de pan. Blus het geheel beetje bij beetje af met de groentebouillon tot de risotto gaar is. Blijf ondertussen goed roeren.

    Meng de spinazie en risotto, voeg peper en zout naar smaak toe en roer vervolgens de Parmezaanse kaas en crème fraîche erdoorheen.

Laat een reactie achter